OrangeOrca

Voor OrangeOrca en prof. James C. Andersson is een SaaS-applicatie ontwikkelt, de Customer Value Estimator Toolset (CVET).

 

Met deze Customer Value Estimator Toolset kan de marketingafdeling van een fabrikant, de 'value' van zijn product voor haar klanten bepalen. Deze 'value' kan direct worden vergeleken met die van de voornaamste concurrenten. De tool is ontwikkelt op basis van de marketingtheorie van prof. James C. Andersson.

 

De toolset wordt gebruikt door James C. Anderson LLC, Axios Partners Inc en Orange Orca BV bij de advisering van hun klanten.

Provincie Noord-Brabant en Zeeland

Voor de provincie Noord-Brabant en Zeeland is een website en online-applicatie opgezet.

 

De online-applicatie ondersteunt het verbeteren van de 'inherente veiligheid' van bedrijven die werken met gevaarlijke stoffen en productieprocessen.

Tringo

Voor Tringo is de SaaS-applicatie Jongeren in Beeld opnieuw opgezet.

 

Jovisst heeft geadviseert, de architectuur opgezet en ontwikkelt aan de nieuwe generatie van de Jongeren in Beeld applicatie. Door een slimme structuur/architectuur van de applicatie kunnen klanten hun eigen dossiers en relatie definieren, en door de generieke opzet is de applicatie goed onderhoudbaar en flexibel voor de toekomst.