Diensten

Jovisst ontwikkelt internet software, applicaties en sites. Door hands-on ervaring en duidelijke communicatie kan Jovisst u ook goed adviseren. Geen hippe marketingkreten, maar concreet en duidelijk advies en oplossingen.

Advies

De weg kwijt in alle mogelijkheden van internet, en wat nu de juiste keuze voor u is? Jovisst kan u helpen met het maken van de juiste beslissing.

Online/web-applicaties

Een online- of webapplicatie is een 'online-computer-programma', of een 'computer-programma-op-het-web'. Een gebruiker kan inloggen via internet en gebruik maken van de applicatie.

Software-as-a-Service

Software-as-a-Service, of kortweg 'SaaS' is een speciale vorm van webapplicaties: hetzelfde computerprogramma is door verschillende klanten te gebruiken, elk met zijn eigen data/gegevens. Jovisst is specialist in het ontwikkelen van SaaS-applicaties en heeft hier verschillende componenten voor.

Websites

Een website moet er goed uit zien, en u als eigenaar moet de tekst, foto's, video's en indeling van de website zelf eenvoudig zelf kunnen passen. Wij werken samen met Grafisch Ontwerpers voor de look-and-feel, en Jovisst zet dit om naar internet, inclusief een modern Content Management Systeem gebaseerd op een framework, waardoor eenvoudige extra of specifieke functies kunnen worden gebouwd.

Internet oplossingen en webservices

Steeds meer zaken kunnen via internet geregeld. Hierdoor komt er ook steeds meer behoefte om systemen onderling te koppelen, ook met applicaties op het internet. Jovisst heeft ervaring met zulke koppelingen op basis van bijvoorbeeld SOAP. Ook kan Jovisst koppelen met bekende de bekende Google Applicaties, waardoor uw eigen website of applicatie samenwerkt met bijvoorbeeld Google Agenda.